top of page

Palvelut

TILA- JA SISUSTUSUUNNITTELU

 

Kokonaisvaltainen tilasuunnittelu on tilan toimivuuden ja käytettävyyden suunnittelua.

Yksityiset tilat – Suunnitelma voi sisältää koko kodin tai määritellyn tilan suunnittelun ja antaa suuntaviivat joko sisustuksen päivittämiselle tai remontille.

Julkiset tilat – Toimitilojen suunnittelulla on mahdollista vaikuttaa työhyvinvointiin ja työntekijöiden arvostukseen yritystä kohtaan. Toimitilan suunnittelun lähtökohtana on henkilöstön tarpeiden ja toimintatapojen sekä yrityskulttuurin ymmärtäminen. Toimivalla ja viihtyisällä työtilalla voidaan helpottaa työn tekemistä, luoda uskottavuutta yrityksen toimintaan sekä vaikuttaa positiivisesti asiakaskokemukseen

.Suunnitelman sisältö ja laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Suunnitelma sisältää sopimuksessa määritellyt dokumentit.

 

KIINTOKALUSTESUUNNITTELU

Kiintokalusteet muodostavat kokonaisuuden tilan arkkitehtuurin kanssa ja määrittävät tilan toimivuuden.
 

Kiintokalusteita voidaan suunnitella esimerkiksi eteiseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kodinhoitotilaan sekä WC-- ja kylpyhuonetiloihin.
 

Kiintokalustesuunnitelma sisältää pohjapiirroksen ja siihen sijoitetut kiintokalusteet sekä projektiokuvat, joista selviävät kalusteiden mitat ja asennuskohdat. Kalusteet suunnitellaan tarvittaessa yksilöllisten mittojen mukaan ja autetaan niiden teettämisessä.

Hinta määräytyy suunniteltavan tilan mukaan.

 

IRTOKALUSTESUUNNITTELU

Tehokas tilankäyttö ja kalusteiden oikea mitoitus ovat tärkeitä toimivalle tilaratkaisulle. Olemassa olevien kalusteiden kartoittaminen ja hyödyntäminen ovat osa suunnittelua.
 

Irtokalustesuunnitelma sisältää pohjapiirroksen ja mittakaavassa pohjaan sijoitetut huonekalut sekä huonekortit, joista selviävät kalustetiedot ja hankintapaikat. Valmiin suunnitelman avulla voi hankintoja toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Hinta määräytyy suunniteltavan tilan mukaan.

SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatio on sisustusneuvontaa sisältäen ideoita ja vinkkejä tilan sisustamiseen uudis- sisustettavissa- tai remontoitavissa kohteissa. Konsultaatio voi saada apua esimerkiksi kalusteiden järjestämisessä, kodin yleisilmeen yhtenäistämisessä tai kodin pulmakohdissa. Sisustuskonsultaatioon ei sisälly laadittavia dokumentteja.

IMG_4244.jpg

Arvot

LAADUKKUUS

Ratkaisuja

joissa

hinta

ja

laatu

kohtaavat.  

KÄYTÄNNÖLLISYYS

Kokonaisuuksia

jotka

toimivat

juuri

sinulle

AJATTOMUUS

Aikaa

kestäviä

suunnitelmia

bottom of page