top of page

Suositukset

Mitä asiakkaat ovat sanoneet?

Paritalon olohuoneen sisustus

 

Tarvitsimme apua paritalon alakerran olohuoneen sisustamisessa ja otin yhteyttä Minnaan ja toiveissamme oli luoda pohjoismaisen modernin ja kodikkaaan tilan.

 

Minna vieraili talossamme, kuunteli perheemme erilaisia ​​tarpeita ja teki suunnitelman, joka sisälsi luettelon ehdotetuista huonekaluista tuotetietoineen. Olimme erityisen innoissamme tavasta, jolla Minna pystyi vastaamaan toiveisiimme ja kuuntelemaan tarpeitamme ja luomaan tilan, joka sopii meille kaikille täydellisesti. Lisäksi hän suunnitteli tilan niin, että sitä on mahdollisuus käyttää monilla eri tavoilla. 

 

Olemme sittemmin muuttaneet, mutta suunnitelma ja huonekalut ovat toimineet monella tavalla myös uudessa kodissa ja ympäristössä. Tämä myös osoittaa, että sisustussuunnitelmaan sijoittaminen tuottaa hedelmää tuleviksi vuosiksi.

 

Minna teki meille sekä upean sisustussuunnitelman, että myös antoi hyödyllisiä ideoita tiloista, huonekaluista ja kalusteista - saimme siis samalla myös itse koulutusta sisustuksen saloihin!

Katariina Jalas

Nuoren parin kesämökin ja kodin sisustusratkaisut

Minna auttoi meitä sekä kotimme että kesämökkimme sisustamisessa. Molemmissa paikoissa hän pystyi näkemään luovia ratkaisuja, joita emme olisi itse keksineet. Suosittelen ehdottomasti Minnaa!

Victoria Gronsedt

 
bottom of page